Bu sefer Karsspor'u yeneceğiz

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda yarın sahasında Karsspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, kulüp başkan yardımcısı İbrahim İskender, rakiplerini bu kez yeneceklerini söyledi. Karsspor ile ilk yarıda 2 kez karşılaştıklarını ve galip gelemediklerin

Bu sefer Karsspor'u yeneceğiz

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda yarın sahasında Karsspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, kulüp başkan yardımcısı İbrahim İskender, rakiplerini bu kez yeneceklerini söyledi.

Karsspor ile ilk yarıda 2 kez karşılaştıklarını ve galip gelemediklerini anımsatan İskender, ''İki maçta yenildiğimiz Karsspor'dan seyircimiz önünde 3 puan almak istiyoruz. Rakibimizi iyi bir oyun ortaya koyarak yeneceğimize inanıyoruz'' dedi.

İskender, taraftar desteğine de ihtiyaç duyduklarını ifade ederek, ''Taraftarlarımız bu zorlu maçta bizi yalnız bırakmasınlar, takımlarına sahip çıksınlar. Rakibimizi yenecek güçteyiz. Bu sefer Karsspor'u yeneceğiz ve onları Trabzon'dan puansız göndereceğiz'' diye konuştu.

Karsspor maçı öncesinde Trabzon Karadenizspor'da sakatlığı süren İsmail'in haricinde eksik oyuncu olmadığını bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor