Bu sahada futbol oynatılır mı?

Ziraat Türkiye Kupası  B Grubu 6. Hafta karşılaşmasında Trabzonspor deplasmanda Akhisar Belediyespor’a konuk oldu.Bordo mavili ekip rakibini 2-0 mağlup edip gruptan 12 puanla lider olarak çıkmayı başardı. Karşılaşmaya İshak ve Erkan’ın şık golleri damga v

Bu sahada futbol oynatılır mı?

Ziraat Türkiye Kupası  B Grubu 6. Hafta karşılaşmasında Trabzonspor deplasmanda Akhisar Belediyespor’a konuk oldu.

Bordo mavili ekip rakibini 2-0 mağlup edip gruptan 12 puanla lider olarak çıkmayı başardı. Karşılaşmaya İshak ve Erkan’ın şık golleri damga vururken 19 Mayıs Stadyumu’nun bozuk zemini de dikkatlerden kaçmadı.

Futbolcuların top kontrolü yapmakta zorlandıkları gözden kaçmazken maç boyunca bir çok sakatlık yaşanması dikkat çekti.  Özellikle topsuz alanda yaşanan sakatlıklarla futbolcuların zeminin azizliğine uğradığı açıkça görüldü.

Birçok futbolcunun kas sakatlanmaları yaşadığı görülürken bunların en ciddisi ise bordo mavili ekibin kaptanı Jose Bosingwa oldu. Tecrübeli  futbolcu karşılaşmanın ikinci yarısında topsuz alanda adalesinde çekme olduğunu belirterek oyundan çıktı. Bosingwa’nın yanısıra oyundan çıkarken Erkan Zengin’in sekerek kenara geldiği gözlemlendi. Akhisar Belediyespor'da da Zokora'nın benzer sorunlardan sakatlandı. Yine oyun içerisinde bazı pozisyonlarda futbolcuların kaydığı ve  özellikle şut pozisyonlarında top kontrolü sağlayamadıkları dikkat çekti.

Futbol sahasıyla ilgisi olmayan adeta tarlaya dönen zeminde futbol oynanmasına izin veren Türkiye Futbol Federasyonu’nun ne amaçladığı çözülemezken kulüplere  milyonlarca liraya mal olan futbolcuların böyle ucuz nedenlerle tehlikeye atılması tepki çekti.

Haber: Haber61 spor servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler