"Bu maçtan ders çıkarmalıyız"

İşte Yanal'ın açıklamaları; "Rakibimizi kutluyorum, inanılmaz iyi mücadele ettiler. Oyunun başından sonuna kadar çok dirençliydiler, oyunun ilk 15 dakikasında çok pozisyon bulduk daha sonra rakibimiz baskısına seyirci kaldık. Yaptıkları mücadele takdire ş

"Bu maçtan ders çıkarmalıyız"

İşte Yanal'ın açıklamaları;

"Rakibimizi kutluyorum, inanılmaz iyi mücadele ettiler. Oyunun başından sonuna kadar çok dirençliydiler, oyunun ilk 15 dakikasında çok pozisyon bulduk daha sonra rakibimiz baskısına seyirci kaldık. Yaptıkları mücadele takdire şayandı, oyunun her yerinde baskı yaptılar, bizi oynatmadılar ve aynı zamanda oynadılar da. Ritmimizi bozdular. Takım olarak inanılmaz bir ders çıkardığımızı düşünüyorum. Bireysel oyunun bize yarara getirmeyeceğini, kollektif olarak mücadele ettiğimiz zaman daha farklı bir takım olduğumuz yönünde herkes iyi bir ders aldı, umarım bunu bir daha tekrarlamayacağız. Bütün oyuncularımız organize olamadı, hücumda bireysellik takımımızı olumsuz etkiledi. Belki biraz savunma yaparken, öndeki oyuncuların katkısıyla bunu yaptık. Bugün arzu ettiğimiz, oyun disiplinene bağlı oyunu oynayamadık. Son dakikada golü atacağımızı biliyorduk, bunu istedik. Oyuncularımızla durumumuzu değerlendirip bir daha böyle bir maç oynamayacağız. Ligde her takım her takıma karşı çok iyi oynayabiliyorlar. Ligde bu nedenle zirve alt taraf çok zor belirlenecek diye düşünüyorum.

Ankaragücü'nü de öven Ersun Yanal;


"Ankaragücü bugün güçlü olduğunu gösterdi, herkes birbirini yenebilir. Çok ciddi bir iş yapıyoruz, geçmişte de Trabzonspor, Vanspor'a kaybedip çok rahat şampiyonluğa uzanacağı düşünülürken, bu hedefinden uzaklaşmıştı. İki haftadır seyircimizin önüne çıkmamıştık, herşeyin çok güzel olması gerekiyordu ama olmadı. Biz bu değiliz, daha iyi oynayan bir takımız. Bir daha böyle top oynamayacağı, bize yakışanı oynayacağız." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor