'Bu maçta kolbastı oynatacağız'

“İstediğimiz oyunu yansıtamadık”Beşiktaş maçında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirten Egemen, “Oyunun genelinde bugüne kadar sergilediğimiz olumlu futbolu yansıtamadık. Öne geçtikten sonra daha geride rakibimizi karşılamaya başladık. Skoru

'Bu maçta kolbastı oynatacağız'

“İstediğimiz oyunu yansıtamadık”

Beşiktaş maçında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirten Egemen, “Oyunun genelinde bugüne kadar sergilediğimiz olumlu futbolu yansıtamadık. Öne geçtikten sonra daha geride rakibimizi karşılamaya başladık. Skoru buna rağmen koruyabilirdik. Beşiktaş muhteşem oynayarak beraberliği elde etti düşüncesine de katılmıyorum. Net bir gol pozisyonları yok. Sadece duran toplarla gol aradılar. Arkamıza atılan paslarla veya bizi geçerek kaleciyle karşı karşıya kalamadılar” dedi.

“Mücadelemiz hep üst düzeyde”

Sezon başı kendilerine koydukları hedef doğrultusunda ilerlediklerini dile getiren başarılı futbolcu, sözleri şöyle sürdürdü; “Sezon başından beri her maçı tek tek değerlendiriyoruz. Şimdi önümüzde Denizlispor maçı var. Bu müsabakaya da diğerleri gibi hazırlanacağız. Farklı bir motivasyon olmayacak. Ancak kağıt üzerinde favori gözükmemiz aldatıcı olmasın. Ligde her takım birbirini yenebiliyor. Bunun örneklerini çok gördük. Onun için ciddiyetten taviz vermeden sonuca gitmeye çalışacağız. Sonuç olarak Trabzonspor her maça kazanmak çıkar. Zaman zaman iyi, zaman zaman kötü oynuyoruz. Bazen iyi oynayıp puan kaybediyoruz bazen de kötü oynayıp puan anlamında hedefe ulaşabiliyoruz. Ama bizim bir standardımız var. Mücadeleci yapımızdan asla taviz vermiyoruz. En kötü oynadığımız maçta bile mücadele gücümüz yüksek oluyor”

“Takım olarak savunma yapıyoruz”

Takım olarak savunma yapmaya çalıştıklarını ifade eden Egemen, “Atakları karşılarken biz, gol atarken diğer oyuncular ön plana çıkıyor ama bizim takımımızda savunma, orta saha veya hücum ayrımı bulunmuyor. Takım olarak mücadele ediyoruz. Umut'un benim ve Song'un arkasından top çıkardığı oluyor. Bizim de yan toplarda gol aradığımız anlar var. Hocamız da hep aynı şeyi söylüyor. Bizim müdafaamız en uçtaki oyuncudan başlıyor. Bu konuda takım olarak başarılı olduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.

“Büyük konuşmak istemiyorum”

Sezon sonuyla ilgili şimdiden büyük konuşmak istemediğini söyleyen deneyimli oyuncu, “Şampiyon olabiliriz. Açıkçası bu konuda en şanslı takım olarak kendimizi görüyorum. Ama kesin olacağız diye şartlanmamak gerekiyor. Çünkü o zaman maçlara daha farklı şekilde hazırlanıyorsunuz. Böyle olunca bu baskıyı kaldıramayanlar olabilir. Başkanımızın görüşüne katılıyorum. İlk hedef Avrupa Kupaları ama şampiyon olursak da hayır demeyiz. İnşallah her şey beklediğimiz gibi olur” yorumunu yaptı.

“Taraftarla aramda özel bir bağ var”

Taraftarla arasında özel bir bağın bulunduğunu sözlerine ekleyen Egemen, “Taraftarların beni çağırmaları güzel bir duygu. Ben de onlara karşı yakınım. Son iki maçtır ortak bir şekilde hareket etmemiz bundan. Eski takımımda da bu tür davranışlarım vardı. Özellikle kazanılan bir maçın ardından kocaman bir stadyumun benim hareketlerimle coşması inanılmaz büyük bir mutluluk” dedi.

“Diğer oyuncular bize imreniyor”

Maç sonları kolbastı oynamanın kendilerine büyük bir zevk verdiğini belirten Egemen, şunları söyledi “Maç önceleri, inşallah bu maçı kazanır da yine hep beraber kolbastı oynarız diye dua ediyorum. Kolbastıyı çok seviyorum. Arkadaşlarım, akrabalarım, tanıdığım futbolcular bana hep kolbastıyı soruyorlar. Aynı zamanda imreniyorlar. Bazı futbolcu arkadaşlarım beni arayarak sizin maç bitse de kolbastı oynamanızı izlesek diyorlar. Farklı bir takımdaki futbolcu müzik ve o oyunu görmek için maçımızı izliyor. Biz de elimizden geldiğince, doğal olarak sevincimizi yansıtıyoruz. Kazandığımız sürece böyle devam edecek”

“Trabzon'a alıştık”

Mutlu bir aile yaşantısı olduğunu dile getiren Egemen, “Trabzon'a tam anlamıyla alıştık. Zaman geçtikçe çevremiz artıyor. Daha çok zevk alıyoruz. Eşim de benimle aynı düşüncede” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor