Bu maç dönüm noktası olacak

TFF 3. Lig 4. Grup'ta hafta sonu sahasında Ankara Demirspor ile karşılaşacak Araklıspor'un basın sözcüsü Adem Şahintürk, bu maçın kendileri için dönüm maçı olacağını söyledi. Şahintürk, ligde Ankara Demirspor ile puanlarının eşit olduğunu belirterek, ''Ra

Bu maç dönüm noktası olacak

TFF 3. Lig 4. Grup'ta hafta sonu sahasında Ankara Demirspor ile karşılaşacak Araklıspor'un basın sözcüsü Adem Şahintürk, bu maçın kendileri için dönüm maçı olacağını söyledi.

Şahintürk, ligde Ankara Demirspor ile puanlarının eşit olduğunu belirterek, ''Rakibimizi yenerek yarışta bir adım öne geçmek istiyoruz'' dedi.
Grupta 2 yenilgili tek takım olduklarını ifade eden Şahintürk, şunları söyledi:

''Ben iddia ediyorum ki bu grubun en iyi takımı biziz. Araklıspor, geçen hafta lider Bafra Belediyespor'a deplasmanda 5 gol atabiliyorsa her takımı yenebilecek güçtedir. Önümüzde 5 maçımız var. Bunlardan 4 galibiyet alabilirsek yükselme grubu hedefimize ulaşırız. Bunun için Ankara Demirspor maçı, bizim için dönüm maçı olacak. Taraftar desteğimizi arkamıza alarak galip gelmek istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor