Bu kez Yankaya katliam yaptı

Haftalardır ciddi hakem hatalarından canı yanan Trabzonspor dün yine çok tartışılan bir kararın kurbanı oldu.14. dakikadaki Trabzonspor atağında Yusuf Erdoğan'ın sol kanattan yaptığı orta doğrudan auta gitmek üzereyken kaleci Boffin'in müdahalesiyle top t

Bu kez Yankaya katliam yaptı

Haftalardır ciddi hakem hatalarından canı yanan Trabzonspor dün yine çok tartışılan bir kararın kurbanı oldu.

14. dakikadaki Trabzonspor atağında Yusuf Erdoğan'ın sol kanattan yaptığı orta doğrudan auta gitmek üzereyken kaleci Boffin'in müdahalesiyle top tekrar oyun alanına girdi. Kalenin üst ağları ile direğin birleştiği bölümden geri dönen topu, Cardozo altı pastan kafayla ağlara gönderdi. Ancak bu vuruş öncesi, yardımcı hakem topun dışarıdan oyun alanına girdiğini söyleyerek golü vermedi. Hakemin kararı sonrasında Trabzonsporlu futbolcuların ve taraftarların yoğun tepkisi ise sonuç vermedi. Skandal bununla da bitmedi. 32'de bu kez Yusuf Erdoğan'a yapılan bariz faulü es geçen hakem, Fırtına'nın gol yemesine neden oldu. Bu pozisyonda Kamil Ahmet, Yusuf'u biçerek ayaklarını yerden kesti ve topu aldı. 78'de Andaç'ın pası ile skoru 3-1 yapan Ömer de net ofsayttaydı. Hakem bunu da es geçti.

PUANLAR UÇUP GİDİYOR

Bursa'da hakem Bülent Yıldırım Trabzon aleyhine komik bir penaltı vermişti. Başakşehir maçında Belkalem'in attığı nizami gol Halis Özkahya tarafından faül gerekçesiyle iptal edildi. Karabük'te yine Özkahya net penaltıyı (Kumpela'nın eliyle kestiği top) es geçmişti.

AVRUPA DA KADERİ AYNI

Hakemlerden yana yüzü gülmeyen Fırtına, Avrupa Ligi'nde Legia ile hem içerde hem dışarda oynadığı iki grup maçını da bariz hakem hataları yüzünden kaybetti. Son olarak Varşova'da oynanan karşılaşmada Yatabare'nin attığı nizami gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor