Bu kez transfer iddiası İtalya'dan

Transfer arayışında olduğu bilinen Trabzonspor, Avrupa basınının gözdesi oldu. Her gün farklı bir ülkeden yeni bir iddia ortaya atılırken bu iddialara bir yenisi de İtalya'dan geldi. Trabzonspor'un sol kanadı için İago Falque'nin adı ortaya atıldı. Corrie

Bu kez transfer iddiası İtalya'dan
Transfer arayışında olduğu bilinen Trabzonspor, Avrupa basınının gözdesi oldu. Her gün farklı bir ülkeden yeni bir iddia ortaya atılırken bu iddialara bir yenisi de İtalya'dan geldi.
 
Trabzonspor'un sol kanadı için İago Falque'nin adı ortaya atıldı. Corriere Dello Sport gazetesine konuşan Tottenham'lı oyuncunun menajeri Oscar Falque, "Türkiye'ye gidebiliriz" açıklaması yaptı. Bonservisi İngiliz ekibinde olan 24 yaşındaki İago Falqueago geçen sezon Rayo Vallecano'da, ondan önce de Almeria ve Southampton kulüplerinde kiralık olarak forma giymişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler