Bu kadar gol kaçırmamalıyız

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile golsüz berabere kalan Trabzon Karadenizspor'da teknik direktör İhsan Derelioğlu, rakipleri karşısında çok gol pozisyonuna girmelerine karşın bunları değerlendiremediklerini söyledi. Derelio

Bu kadar gol kaçırmamalıyız

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile golsüz berabere kalan Trabzon Karadenizspor'da teknik direktör İhsan Derelioğlu, rakipleri karşısında çok gol pozisyonuna girmelerine karşın bunları değerlendiremediklerini söyledi.

Derelioğlu, maçın zor geçeceğini önceden bildiklerini belirterek,“Maç öncesi kötü hava koşullarında dirençli bir takıma mücadele edeceğimizi biliyorduk. Buna rağmen çok gol pozisyonuna girdik. Ama bunlardan yararlanamadık” dedi.

Bir maçta çok gol pozisyonuna girerek değerlendiremiyorsanız, maçı kazanma şansınız olmadığını ifade eden Derelioğlu, Bu kadar gol kaçırırsanız kazanma şansınız ortadan kalkar. Özellikle attığımız bir golün neden sayılmadığını anlayamadık. Önemli bir deplasman galibiyetiyle dönmek istiyorduk. Ağırlıklı olarak maç kontrolümüzde geçti ama beraberliğe razı olduk” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler