Bu ikiliden taraftara sitem!

Karadeniz’de Son Nokta Gazetesi’nin Karambol köşesini yazan Can Karyağdı ve Turgay Beşyıldız, bugün ki yazılarında taraftara seslendiler.Kombine satışlarının çok az olduğuna, passolig satışlarının hayal kırıklığı yaşattığını yazarak, transferler için “Bu

Bu ikiliden taraftara sitem!

Karadeniz’de Son Nokta Gazetesi’nin Karambol köşesini yazan Can Karyağdı ve Turgay Beşyıldız, bugün ki yazılarında taraftara seslendiler.

Kombine satışlarının çok az olduğuna, passolig satışlarının hayal kırıklığı yaşattığını yazarak, transferler için “Bu parayı nereden buldular?” sorusunu soranlara çattılar. İkili, “Siz bu soruyu soracağınıza gidin de passolig ve kombinenizi ve de formanızı alın” dediler.

İşte o yazının tamamı; “Bu parayı nereden buldular” Trabzonspor büyük bir değişim yaşadı. Kadrosundaki yabancılardan Bosingwa ve Bourcenau (kiralık) hariç hepsini gönderdi. 21 oyuncu transfer eden kulüp, aldıklarında 4, kiralık da 5 kişi olmak üzere 23 oyuncusunu gönderdi.

Yönetim yeni teknik direktörünün istekleri doğrultusunda transferi planlayarak kadroyu baştan aşağı yeniledi. Şimdi kadronun birbirine uyumu nasıl olacak onu da hep birlikte göreceğiz ancak burada Teknik Direktör Vahid Halilhodzic’e büyük iş düşeceği kesin.

Bundan sonrası onun işi. Yönetim üzerine düşen görevi yaptı, peki bu kadar transfer sonrası kombine satışları ne durumda merak ediyor musunuz? Tabiri caizse yerlerde. Bugün itibariyle bin 300’e yaklaşmış. Passolig de 15 bine. Yönetimin bu kadar gayretine karşın taraftarın tutumu çok ilginç. Hep transfer isteyen taraftarlar, biraz da kendine düşeni yapmalı.

Yapılan bu kadar transferin nasıl yapıldığı sorgulanacağına kombine satışlarının patlamasını beklerdik, ancak yıldızların da takıma katıldığı şu günlerde muhatap olduğumuz soru, “Bunlar bu parayı nerden buldu?” taraftar olarak siz parayı nereden buldular diye soracağınıza, gidin de passolig ve kombinenizi ve de formanızı alın. Çok enteresan ya…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor