Bu hareket küme düşürür!

Bordo-Mavili taraftarlar Cuma günü oynanacak olan karşılaşmada toplu halde maça girme planları yaparken, bu durum Trabzon’un kümeye bile düşürebilir AMAN DİKKAT Trabzonspor’un kendi sahasında oynadığı Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeni ile tatil edil

Bu hareket küme düşürür!
Bordo-Mavili taraftarlar Cuma günü oynanacak olan karşılaşmada toplu halde maça girme planları yaparken, bu durum Trabzon’un kümeye bile düşürebilir
 
AMAN DİKKAT
 
Trabzonspor’un kendi sahasında oynadığı Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeni ile tatil edilen ve sonrasında 6 maç seyircisiz oynama cezası verilmesinin ardından Trabzonspor taraftarları Cuma günü oynanacak olan Kasımpaşa maçında toplu halde stada girme planları yaptıkları ifade edildi. Bazı taraftar grubu liderlerinin, “TFF’yi tanımıyoruz. Onun için TFF’nin verdiği cezaları da tanımıyoruz. Cuma günü Kasımpaşa maçına gireceğiz” açıklamaları yaptıkları ifade edildi.
 
KÜME DÜŞEBİLİRİZ
 
Trabzonspor’un Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada olay çıkaran ve maçın tatil edilmesine neden olan Trabzonspor taraftarlarının Kasımpaşa maçında stada girme planları hayata geçerse Trabzonspor’a büyük zararı olacak. Fenerbahçe maçından hükmen yenilginin beklendiği bir ortamda, Trabzonspor taraftarları Kasımpaşa maçında da stada girerse, Bordo-Mavili takım ikinci bir hükmen yenilgi alması kaçınılmaz olacak. Bir sezonda iki hükmen yenilgi almış olacak Trabzonspor küme düşürülme korkusu yaşayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler