Bu galibiyet zirve için umut oldu

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Karsspor'u 1-0 yenen Ofspor'un kulüp futbol şube sorumlusu Şeref Saral, bu galibiyetin kendilerine ilerisi için umut olduğunu söyledi.      Saral, Karsspor'un zorlu bir rakip olduğunu bildiklerini belirterek, ''Ha

Bu galibiyet zirve için umut oldu

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Karsspor'u 1-0 yenen Ofspor'un kulüp futbol şube sorumlusu Şeref Saral, bu galibiyetin kendilerine ilerisi için umut olduğunu söyledi.
    

Saral, Karsspor'un zorlu bir rakip olduğunu bildiklerini belirterek, ''Hazırlıklarımızı da bu ciddiyette sürdürmüştük. Bunun karşılığını da galibiyetle aldık'' dedi.
    

Maçın genelinde iyi oynadıklarını ifade eden Saral, ''İlk yarıda bulduğumuz golle öne geçtik. İkinci yarıya da bu skoru korumak için çıktık. Kalecimiz Kadir, çok güzel performans ortaya koydu. Karsspor galibiyeti bize ilerisi için umut oldu'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor