Bu da Lazvivor!

Bir Karadeniz Televizyon Kanalı tarafından hazırlanan "Lazvivor" isimli yarışma programı ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın hazırladığı Survivor programını aratmıyor. Yapım ve yönetmenliğini Berrah Terzioğlu'nun yaptığı, Bir Karadeniz Televizyon kana

Bu da Lazvivor!

Bir Karadeniz Televizyon Kanalı tarafından hazırlanan "Lazvivor" isimli yarışma programı ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın hazırladığı Survivor programını aratmıyor.

Yapım ve yönetmenliğini Berrah Terzioğlu'nun yaptığı, Bir Karadeniz Televizyon kanalı'nda yayınlanan "Lazvivor" isimli yarışma izleyenlerin dikkatini çekiyor. Acun Ilıcalı'nın hazırladığı 'Survivor' isimli programa benzeyen yarışmada Karadeniz'e kıyısı olan 18 ilden yarışmacılar sert doğa şartlarına karşı zor imkanlarla mücadele ederek 30 bin TL'lik para ödülünü kazanmaya çalışıyor.

Yarışmacılar yarışma boyunca beslenebilmek için, mısır öğütüp un yapmak, balık avlamak ve inek sağmak zorunda. Hazır hiçbir şey tüketemeyen yarışmacılar aynı zamanda; sepet örme, balık tutma, sal yapımı ve inek sağımı gibi ilginç yarışlarda yapıyor. Yarışmanın 1. bölümünü Şile'de tamamlayan ekip ikinci bölüm için Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi Ayder yaylasına yerleşerek 2. bölüm çekimlerine başladı. Ekip ilk olarak Rize'nin İyidere ilçesinde bulunan 5 kilometre derinlikteki Pleki Mağarası'nda broşür bulma yarışı gerçekleştirdi.

İlginç anlarında yaşandığı yarışmada bir yarışmacı attan düştü. Programla ilgili bilgi veren yapımcı ve yönetmen Berran Terzioğlu, amaçlarının bölgenin doğan zenginliklerini dünyaya tanıtmak ve farklı illerden yarışmaya katılan gençlerin sahip oldukları kültürleri kaynaştırmak olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor