Bu bir hukuk cinayetidir!

13. Ağır Ceza Mahkemesi futbolda şike davası için yeniden yargılama talebini kabul etti.Bu inanılmaz kararın ardından Trabzonspor Hukuk Kurulu Üyesi Atilla Dilaver kararın çelişkili olduğunu ve  bir hukuk cinayeti olduğunu söyledi.Dilaver yaptığı açıklama

Bu bir hukuk cinayetidir!

13. Ağır Ceza Mahkemesi futbolda şike davası için yeniden yargılama talebini kabul etti.

Bu inanılmaz kararın ardından Trabzonspor Hukuk Kurulu Üyesi Atilla Dilaver kararın çelişkili olduğunu ve  bir hukuk cinayeti olduğunu söyledi.

Dilaver yaptığı açıklamalarda bu kararı hükmün kendi içerisinde çelişkili olduğunu belirterek “ Bu karar akılla açıklanamayacak kendi içerisinde çelişkili bir  karardır. 13. ACM hem kumpas yok diyor, hem sahte tutanak yok diyor hem deliller geçerli diyor hem de yargılama yenilensin diyor. Mahkumların bütün delil ve yeni olay taleplerini oy birliği ile ret edip nasıl yeni bir olay ya da yeni bir delil olduğunu söylüyorsun? Bu resmen hukuk cinayetidir.  Üst mahkemeye itiraz edeceğiz. Bu hukuk cinayetini önleyeceğiz. Bu karar, kadın, uyuşturucu tacirlerine,devleti yıkmak isteyen örgütlere hukuk çiğnenerek verilmiş bir müjdedir. Yargı büyük bir kaosa girer.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor