Bu balık doğuştan Trabzonsporlu!

‘Doğuştan Trabzonsporlu’ Discus cinsi bir akvaryum balığı, 10 bin liraya satışa çıktı.Üzerindeki çizgileri TS harfleri şeklinde olan bordo - mavi renkli balığın sahibi Tolga Salur, e-ticaret sitesinde 20 Eylül’de verdiği ilanda, “Balığım, yerinin Trabzon

Bu balık doğuştan Trabzonsporlu!

‘Doğuştan Trabzonsporlu’ Discus cinsi bir akvaryum balığı, 10 bin liraya satışa çıktı.

Üzerindeki çizgileri TS harfleri şeklinde olan bordo - mavi renkli balığın sahibi Tolga Salur, e-ticaret sitesinde 20 Eylül’de verdiği ilanda, “Balığım, yerinin Trabzon olduğunu söylüyor.

Benim de sahibi olmadığımı ve sahibinin Trabzonspor taraftarı olduğunu söylüyor” ifadesini kullandı.

Salur bir yıldır baktığı balığın Trabzonspor’un maskotu olmasını istediğini söyledi. ticari sitede yer alan ‘İlginç İlanlar’ bölümünün kendisine ilham verdiğini söyleyen Tolga Salur, kendi adının ve soyadının baş harflerinin de Trabzonspor’u çağrıştırdığını belirterek, “Balığım yaradılıştan Trabzonsporlu. Bu nedenle kendisine sahip çıkacak ve kendisine değer verecek çok taraftar olduğuna inanıyorum” ifadesini kullandı.

10 gün önce fark etti

Balığının üzerindeki TS harflerini 10 gün önce fark edince ilanı vermeye karar verdiğini dile getiren Salur, bordo-mavili balığı 10 bin TL’den satışa çıkardığını ve Trabzonspor taraftarlarından gelecek teklifi beklediğini söyledi.

Amazon nehri kökenli bir Çiklit türü olan Discus, narin ve yetiştirmesi büyük dikkat isteyen bir balık olarak biliniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor