Bu ayıbı temizleyin artık!

Bir takımın başkanı federasyon başkanına telefon açıyor ve hakemin satılmış olduğunu söylüyor. Burada hedef F.Bahçe. Federasyon başkanının, F.Bahçe'nin çıkıp birşeyler söylemesi lazım.” Daha sonra, MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ın yardımcısı Yüksel Okçuoğlu, Li

Bu ayıbı temizleyin artık!
Bir takımın başkanı federasyon başkanına telefon açıyor ve hakemin satılmış olduğunu söylüyor. Burada hedef F.Bahçe. Federasyon başkanının, F.Bahçe'nin çıkıp birşeyler söylemesi lazım.” Daha sonra, MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ın yardımcısı Yüksel Okçuoğlu, Lig TV'yi arayarak “Biz ismimizi bu işe koyduk. Birşeyleri temizlemeden gitmeyeceğiz. Herşeyi araştıracağız ve ne varsa ortaya çıkartacağız” dedi. MHK'nin bugün hatalarla ilgili geniş kapsamlı bir açıklama yapacağı öğrenildi.

SARVAN'DAN ÖZÜR

AYRICA Sarvan da dün Demirören'i bizzat arayarak “Hatayı kabul ediyoruz. Sizlerden özür diliyoruz. Gereken yapılacak” dedi. Demirören “O zaman biz kamuoyuna resmi açıklama yapalım, 'Sarvan bize garanti verdi' diye camiamızı sakinleştirelim” önerisinde bulundu. Ancak Sarvan kabul etmedi ve “Bu durumu aramızda hallederiz” karşılığını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler