Broos: zirve yarışından koptuk

 Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, “Her zamankinden daha kısa konuşacağım. 10 gol pozisyonu bulduk, bir penaltı kaçırdık ve maçı kazanamadık” dedi.  Broos, sözlerini şöyle sürdürdü.“Gol atamad

Broos: zirve yarışından koptuk

 Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, “Her zamankinden daha kısa konuşacağım. 10 gol pozisyonu bulduk, bir penaltı kaçırdık ve maçı kazanamadık” dedi.

 

Broos, sözlerini şöyle sürdürdü.

“Gol atamadık. Karşılaşmanın özeti bu. Oyun zihniyetiyle ilgili bir sorunumuz olduğunu düşünmüyorum. Oyun isteğimiz üst düzeydeydi. Oyuncuların mücadele isteği ile ilgili bir sorunumuz yoktu. Ama kale önünde hazır olmamız gereken pozisyonlarda hazır değildik. Tek sorunumuz buydu bence. Özellikle gol pozisyonu yaratma konusunda memnunum. 10 gol pozisyonuna girdiğiniz maçtan çoğunlukla galip ayrılırsınız” dedi

 

 Taraftarların karşılaşmada  oyuncuları protesto etmelerini neye bağlıyorsunuz şeklindeki bir soruya da Broos” taraftarların oyuncuları protesto etme hakkı var .Ancak . Oyuncuların da bunu sırtlayabilecek gücü göstermeleri gerekiyor”dedi.

 

Broos, “Trabzonspor şampiyonluk yarışından koptu mu?” şeklindeki soruya ise gülümseyerek çok speküle edilecek bir cevap verdi“Gerçekçi kalalım” .

 

Broos, görev vermediği oyuncular Tijukuzu ve Engin ile  ilgili bir soruyu yanıtlarken de, “Tjikuzu ülkesinden geç döndü. Tabiî ki  hazır dönmedi . Diğer futbolcularla  arada büyük eksikleri var.. İki haftadır idman yapıyor ve yeni yeni düzeyini bulmaya başladı. Engin ise geçtiğimiz hafta hastaydı ve hazır değildi.

 

Teknik direktör Hugo Broos Song”u kulüple Song'un menejeri arasında yaşanan olay nedeniylemi oynatmadınız şeklindeki soruya da “ Hayır hafta içersinde Songun menajeri ile kulüp arasında yaşanan sorunun benim oyuncu tercihimle ilgisi yok. Benim kadro tercihimin kulüple arasında geçenlerle ilgisi yok. Tamamen taktiksel bir tercihti.

 

Galatasaray karşılaşmasına kadar hesap ettiğiniz puanda mısınız şeklindeki bir soruya da Broos”  Maalesef puan hedefimizi tutturamadık. Az bir puanımız var. Galatasaray karşılaşmasına daha güçlü bir ekiple çıkmayı hedefliyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor