Broos kredisini TÜKETTİ

Trabzonspor'da Hugo Broos'un kredisi tükendi. Galatasaray maçında da puan kaybı sürerse, Belçikalı hoca gönderilecek Trabzonspor'da golsüz biten Gaziantepspor maçı sonrasında camiada çatlak sesler yükselmeye başladı. İki hafta önce "3 G Planı"yla yola çık

Broos kredisini TÜKETTİ
Trabzonspor'da Hugo Broos'un kredisi tükendi. Galatasaray maçında da puan kaybı sürerse, Belçikalı hoca gönderilecek

Trabzonspor'da golsüz biten Gaziantepspor maçı sonrasında camiada çatlak sesler yükselmeye başladı. İki hafta önce "3 G Planı"yla yola çıkan teknik direktör Hugo Broos'un 2-2'lik Gençlerbirliği ve 0-0'lık Gaziantepspor karşılaşmaları sonrasında tüm planları alt üst oldu.

Zirvenin gerisinde kalan bordo-mavililer, milli maç arasından sonra 9. haftada Galatasaray'a konuk olacak. Bu zorlu mücadele bir anlamda Belçikalı hocanın son şansı olarak değerlendiriliyor.

Yönetim olası bir kötü sonuçta, Broos ile yollarını ayıracak. Ligde 12 puan kaybına ulaştıkları için eleştiri oklarını üzerine çeken Trabzonspor'un çalıştırıcısı, "Galatasaray maçına kadar eksiklerimizi gidermeliyiz. Engin Baytar ve Tjikuzu'nun idman eksiklerini kapatacağız. Şampiyonluk konusunda gerçekçi olmalıyız. Mümkün olan en yüksek puan hedefini tutturmalıyız" demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor