Broos istifa sorusuna ne dedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, Kasımpaşa yenilgisini değerlendirdi.. Broos, şunları söyledi: Özellikle ilk yarıda çok kötü oynadık.. Beşiktaşa'a karşı çok iyi maç çıkartmış, bir çok gol pozisyonu ve şans yakalamıştık. Bugün de Beşiktaş maçındaki

Broos istifa sorusuna ne dedi
Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, Kasımpaşa yenilgisini değerlendirdi..

Broos, şunları söyledi:

Özellikle ilk yarıda çok kötü oynadık.. Beşiktaşa'a karşı çok iyi maç çıkartmış, bir çok gol pozisyonu ve şans yakalamıştık. Bugün de Beşiktaş maçındaki 11 ile başladık ancak Beşiktaş maçındaki performansımızın oldukça uzağındaydık. Yediğimiz gollere bakacak olursak, ilk ve ikinci goller biribirne çok benziyor.. Alanzinho'yu oyuna alıp bir şeyleri değiştirmeye çalıştık.. Savunmadan uzaklaştıramıdığımız toplar sonucu kalemizde goller göldük ve oyundan düştük. Kasımpaşa sonuna kadar hak etti bugün kazanmayı.. Bugün gol yollarında sıkıntılıydık ve pozisyon açısından çok kötüydük..

Alan'ı oyuna aldıktan sonra hareketlilik getirdik.. Belki elle tuturulu bir gol pozisyonu yakalayamadık ancak tehlikeli olmaya başladık. Kasımpaşa gibi takımlara gol atmanız için çok hareketli olmanız lazım.. Bunu da yapamadıkk ve hücum bölgesinde çok etkisiz kaldık"


BROOS, İSTİFA SORUSUNU YANITLAMADI
Maçı değerlendiren Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, ''Başkan Şener, istifasını bekliyoruz. Kendisi de bunu istiyor'' şeklinde açıklamalar yaptı. Siz neler söyleyeceksiniz?'' şeklindeki soruya yanıt vermeden toplantıyı bitirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler