Broos İstifa Edecek mi?

Trabzonspor Teknik Direktörü Broos karşılaşma sonunda 80 dakika baskı kurup üstün oynadıkları bir karşılaşmada yenilmenin üzücü olduğunu söyledi.Yaptığı basın toplantılarında En çok izlediği takımın Beşiktaş olduğunu söylemi hatırlatılan Broos şöyle konuy

Broos İstifa Edecek mi?

Trabzonspor Teknik Direktörü Broos karşılaşma sonunda 80 dakika baskı kurup üstün oynadıkları bir karşılaşmada yenilmenin üzücü olduğunu söyledi.

Yaptığı basın toplantılarında En çok izlediği takımın Beşiktaş olduğunu söylemi hatırlatılan Broos şöyle konuyştu"Evet karşılaşmadan da en çok izlediğim takım Beşiktaş olduğu zaten belli. 1 tek pozisyonları var ve oda gol oldu. 80 dakilka oyuna hakim olan bizdik"

İSTİFA ETMİYORUM

Trabzonspor teknik direktörü Hugo Broos Trabzonspor  Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu. Kendi durumunuzu gözden geçirmeyi düşünüyor musunuz? şeklindeki bir soruya da " Hayır durumum gözden geçirmeyeceğim.İstifa etmeyi düşünmüyorum "şeklinde cevap verdi.

Denizli"Akıllı oynadık"

Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli oyunun Trabzon'un baskısı altında geçmesi çok doğal. Biz günü nasıl 3 puanla geçelim diye düşündük ve ona göre oynadık. Burata zor şartlarda geldik. Son şampiyonlar ligi maçından sonra gerek kadro gerek psikolojik olarak zor günlerin ardından çok zor bir deplesmana geldik. hedefimiz 3 puandı ve o 3 puanı aldık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor