Brezilyalı oyuncu hayatını kaybetti

Illichivets Mariupol takımında kiralık olarak forma giyen Shakhtar Donetskli Maicon Pereira de Oliveira, geçirdiği trafik kazası sonucu hayata gözlerini yumdu.Ukrayna ekibinden yapılan açıklamada, Donetsk’te gerçekleşen trafik kazasında 25 yaşındaki Maico

Brezilyalı oyuncu hayatını kaybetti

Illichivets Mariupol takımında kiralık olarak forma giyen Shakhtar Donetskli Maicon Pereira de Oliveira, geçirdiği trafik kazası sonucu hayata gözlerini yumdu.

Ukrayna ekibinden yapılan açıklamada, Donetsk’te gerçekleşen trafik kazasında 25 yaşındaki Maicon’un trajik bir şekilde hayatını kaybettiği belirtildi.

8 Mayıs 1988 günü Rio de Janeiro’da dünyaya gelen Maicon, Fluminense ve Flamengo altyapılarında oynadıktan sonra Atletico Mogi’de profesyonel oldu.

2012’de Shakhtar Donetsk’e transfer olan Brezilyalı, Zorya Luhansk ve Illichivets Mariupol ekiplerinde kiralık olarak futbol oynamıştı.

Shakhtar Donetsk, genç oyuncunun ölümünü "O hayatı seven ve hep neşeli kılan bir adamdı. Huzur içinde yat' sözleriyle duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler