Brezilya'da beklenen gelişme!

Ev sahipliğini yaptığı 2014 Dünya Kupası'nda yarı finale kadar yükselen ancak Almanya'ya 7-1 yenilerek tarihinin en ağır mağlubiyetlerinden birini alan Brezilya'da, teknik direktör Luiz Felipe Scolari'nin  görevinden ayrıldığı iddia edildi.Brezilya'da yay

Brezilya'da beklenen gelişme!

Ev sahipliğini yaptığı 2014 Dünya Kupası'nda yarı finale kadar yükselen ancak Almanya'ya 7-1 yenilerek tarihinin en ağır mağlubiyetlerinden birini alan Brezilya'da, teknik direktör Luiz Felipe Scolari'nin  görevinden ayrıldığı iddia edildi.

Brezilya'da yayın yapan Globo TV'nin haberine göre; Dünya Kupası'nın ardından sözleşmesi sona eren Scolari'nin istifa etmeye karar verdiği belirtildi.

Scolari'den boşalan teknik direktörlük görevi için bir numaralı adayın, Corinthians'ın eski teknik direktörüAdenor Leonardo Bacchi (Tite) olduğu belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor