Bozbağ mutlu döndü

Her iki görüşmenin de çok olumlu geçtiği belirtilirken, Başkan yarın yeniden İstanbul’un yolunu tutacak EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ Giresunspor’un her zaman yanında olan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yeni dönemde de kulübün en büyük destekçilerinden

Bozbağ mutlu döndü
Her iki görüşmenin de çok olumlu geçtiği belirtilirken, Başkan yarın yeniden İstanbul’un yolunu tutacak
 
EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ
 
Giresunspor’un her zaman yanında olan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yeni dönemde de kulübün en büyük destekçilerinden birisi olacak. Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, Yardımcısı Hasan Ali Tütüncü ile birlikte Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı ziyaret etti. Çağırıcı’nın görüşmede; “Giresunspor bizim her şeyimiz. İki sene sonra dönüş yaptığımız PTT Birinci Ligde de başarılı olacağımıza inanıyoruz. Yeni dönemde çok ciddi bir katkıda bulunmak istiyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
 
HERKESE GÖSTERDİK
 
Başkan Bozbağ; “Ak Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli Bey ile yaptığım görüşmeden sonra İstanbul’da Bağcılar Belediye Başkanı Sayın Çağırıcı ile de bir araya geldim.  Yaptığım iki görüşme de çok olumlu geçti. Giresun’a bunun mutluluğuyla dönüyorum. Sayın Başkanımıza Giresunspor’a gösterdiği ilgiden ötürü çok teşekkür ediyorum. El birliği ile neler yapabildiğimizi geçen sene herkese gösterdik. Bu birlik ve beraberlik sürdüğü sürece Giresunsporumuz’un sırtı kolay kolay yere gelmez” dedi. Dün akşam saatlerinde Giresun’a dönen Başkan Bozbağ, yarın yeniden İstanbul’un yolunu tutacak ve Pazartesi, Salı günü yapacağı görüşmelerde Giresunspor’a destek arayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor