Bozbağ Antalya’da
Giresunspor’un Başkanı Mustafa Temel Bozbağ ve Futbol Şube Sorumlusu İbrahim Özkul, Antalya’da. Dün Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın toplantısına katılan Bozbağ ve Özkul, oradan takımın kamp yaptığı Antalya’ya geçti. Başkan ve Özkul
Yayınlanma:
Giresunspor’un Başkanı Mustafa Temel Bozbağ ve Futbol Şube Sorumlusu İbrahim Özkul, Antalya’da. Dün Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın toplantısına katılan Bozbağ ve Özkul, oradan takımın kamp yaptığı Antalya’ya geçti. Başkan ve Özkul’un takımla birlikte Elazığ’a da geçecekleri kaydedildi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Spor