Bozacının şahidi şıracı!

Sümbüloğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanlığı'na gönderdiği mesajında, yaşanan süreçte başkan Aziz Yıldırım ve kulübe destek içerikli ifadelere yer verdi. Sümbüloğlu, ''Kulübümüzün karşı karşıya kaldığı yargısız infaz sürecinin geride kalan

Bozacının şahidi şıracı!

Sümbüloğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanlığı'na gönderdiği mesajında, yaşanan süreçte başkan Aziz Yıldırım ve kulübe destek içerikli ifadelere yer verdi.

Sümbüloğlu, ''Kulübümüzün karşı karşıya kaldığı yargısız infaz sürecinin geride kalan bir haftalık bölümünde, sizleri dikkatle takip etti. Açıklamalarınız ve dik duruşunuz, oluşan bu bilgi kirliliği ortamında bizlere de yol gösterdi, rahatlattı. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün sahipsiz olmadığını herkese göstermiş oldunuz'' ifadelerini kullandı.

Sümbüloğlu, şunları kaydetti:

''Ulusal basında birçok yayın organında mesnetsiz bir şekilde ortaya atılan iddialar ve geçmişe dönük nefretlerini kendilerine yakışır şekilde kusan, basın mensubu kisvesine bürünmüş Fenerbahçe düşmanlarının iftira ve hakaretleri kamuoyunu son derece yanlış yönlendirmektedir. Günlerdir süren bu maskeli baloya katılanlar, bu olaylar karşısında sessiz kalanlar eminiz ki, tarih önünde hesap vereceklerdir. Bu iki yüzlülük elbette ki bir gün yüzlerinin kızarmasına sebep olacaktır. Soruşturmanın başından beri, konunun sadece Fenerbahçe ile ilgiliymiş gibi sunulması, olayların odağında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ve şanlı tarihinin tartışmaya açılmasına ilişkin girişimler, konunun bütünüyle yanlış anlaşılmasına sebep olmaktadır. Bugün gelinen noktada tehlikede olan Fenerbahçe Spor Kulübü değil, milli takımlar düzeyi de dahil olmak üzere Türk futbolunun ta kendisidir.

Bu kötü günümüzde bizler de Sivas Fenerbahçeliler Derneği olarak ilimizde bütün gayretimizle bu hain karalama kampanyalarının karşısında duruyoruz. İnancımızı bir an bile kaybetmeden, adaletin vicdanını, hukukun gereğini beklemeye devam ediyoruz. Bizlerin desteği de ne zaman ihtiyacınız olursa sizlerle olacaktır. Birlik, beraberlik duygusu bugün camiamızın en büyük önceliği olmalıdır. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün şerefli tarihi ile, eşsiz büyüklüğü ile kimsenin oyun oynamasına, kimsenin bu değerlerimize dil uzatmasına izin vermeyiz. Bu süreçte sonuna kadar kulübümüzün ve sayın başkanımız Aziz Yıldırım'ın yanında olduğumuzu herkesin bilmesini isteriz. Sizi temin ederiz ki, 'bizim de darağacında olsak da son sözümüz Fenerbahçe'dir.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler