Böyle yönetilmeyi hak etmiyoruz!

Trabzonspor’un eski başkan yardımcılarından son kongredeki başkan adaylarından Metin Atasoy gerek Trabzonspor gerekse de siyasette yaşanan son gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Atasoy şöyle konuştu; “Mensubu olmakla gurur duyduğumuz bir Trab

Böyle yönetilmeyi hak etmiyoruz!
Trabzonspor’un eski başkan yardımcılarından son kongredeki başkan adaylarından Metin Atasoy gerek Trabzonspor gerekse de siyasette yaşanan son gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
 
Atasoy şöyle konuştu; “Mensubu olmakla gurur duyduğumuz bir Trabzonspor’umuz, bir de Türkiye’miz var. Biz Trabzonluların ortak paydamız olmasından gurur duyduğumuz bu iki özel değerimiz, bugünkü negatif, şaibe dolu, yeterlilikleri tartışılan, olmayan paralardan kulübümüze borç, kendilerine alacak ihdas edebilen; bir Asır’a yaklaşan cumhuriyetimizin tüm kazanımlarını yok eden, ülke bütçesine ‘PARALEL AİLE BÜTÇESİ’ yaratan yöneticiler tarafından yönetilmeyi hak etmiyor. Bu kulüp ve bu ülke daha doğru yöneticileri ve yönetimleri üretecek kadar, kendini koruma içgüdüsüne sahip ve asıldır!”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler