Böyle taraftar Süper Lig'de bile yok!

Artvin'de, Amatör Küme'de şampiyonluk mücadelesi veren Hopaspor ile Borçkaspor arasında oynanan ve yaklaşık 10 bin kişinin izlediği futbol karşılaşması nefesleri kesti.

Böyle taraftar Süper Lig'de bile yok!
Artvin'de, Amatör Küme'de şampiyonluk mücadelesi veren Hopaspor ile Borçkaspor arasında oynanan ve yaklaşık 10 bin kişinin izlediği futbol karşılaşması nefesleri kesti. Süper Lig takımlarının bir çoğunun bile ulaşamadığı sayıda seyircinin izlediği maç sonrası galip gelen Hopasporlu taraftarlar sahada dakikalarca horon oynadı.

Artvin Amatör Küme'de ligin bitimine 4 hafta kala lider Borçkaspor'la 3 puan gerisindeki Hopaspor arasında Hopa Şehir Stadyumunda oynanan karşılaşmayı yaklaşık 10 bin kişi tribünler, çevredeki binalar ve tel örgülerin arkasından izledi. Karşılaşma öncesi konfeti ve müzikler eşliğinde koreografi yapan Hopasporlu taraftarlar karşılaşma boyunca takımlarını destekledi. Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmada Hopaspor 7'inci dakikada Korhan, 51'inci dakikada Burhan ile 90'ıncı dakikada penaltıdan Emrah'ın attığı gollerle Borçkaspor'u 3-0 mağlup etti ve rakibiyle puanları eşitledi

SAHADA BÜYÜK SEVİNÇ VE HORON
Hopaspor'un galibiyetinin ardından futbolcu ve yöneticiler ile taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Sahaya inen kadın-erkek binlerce taraftar dakikalarca horon oynadı. Futbolcular ile taraftarların sevinç gösterileri uzun süre devam etti. Hopaspor Kulüp Başkanı Nedim Koyuncu yaşanan sevinç gösterilerinin Hopa halkının futbola aşina olduğunu gösterdiğini belirterek, Eski günlerin anısına Hopa'nın güzellikleri yeniden yeşeriyor. Artvin'de bir kulübün 3'üncü ligde olması lazım. Bizim hedefimiz 3'üncü ligdir dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor