Böyle Sakatlık Görülmedi

Sakatlıklar, futbolcular için hiç kuşkusuz en korkulu rüyalardan biridir. Futbolcular genellikle antrenmanlarda yada maçlarda sakatlanarak futbol yaşantılarında sıkıntı yaşarlar. Ancak İngiltere'de yaşanan bir sakatlık hiç de öyle değil.İngiltere Premier

Böyle Sakatlık Görülmedi

Sakatlıklar, futbolcular için hiç kuşkusuz en korkulu rüyalardan biridir. Futbolcular genellikle antrenmanlarda yada maçlarda sakatlanarak futbol yaşantılarında sıkıntı yaşarlar. Ancak İngiltere'de yaşanan bir sakatlık hiç de öyle değil.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Reading'de forma giyen golcü futbolcu Leroy Lita, ne antrenmanda ne de takımının herhangi bir maçında sakatlandı. Lita, kendi yatağında rahat bir uyku uyumanın hayaliyle başını yastığa koydu ancak sabah kalktığında bacağındaki şiddetli ağrıyla sarsıldı.

Kulüp doktorları Lita'ya yaptıkları kontrollerde, futbolcunun bacak kasında zorlanmaya bağlı hasar meydana geldiğini tespit etti. Reading Kulübü'nden yapılan açıklamada ise Lita'nın Premier Lig'de takımının yeni sezondaki ilk maçı olan Manchester United karşılaşmasında forma giyemeyeceği belirtildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Reading Teknik Direktörü Steve Coppel, "Leroy, sabah uyandığında yatağındayken bacağında bir ağır olduğunu hissetmiş. Bu bir sakatlık değil ancak çok ilginç ve gülünç bir durum. Bacak kaslarındaki sinirsel bir sorun gibi görünüyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor