Böyle protesto görülmedi! Maç anında...

Stuttgart ile Borussia Dortmund arasında oynanan Almanya Kupası mücadelesinde Dortmund taraftarları, 22 Euro’luk bilet fiyatlarını sahaya tenis topu atarak protesto etti. Almanya Kupası karşılaşmasında ilginç bir protesto yaşandı. Stuttgart ile Borussia D

Böyle protesto görülmedi! Maç anında...

Stuttgart ile Borussia Dortmund arasında oynanan Almanya Kupası mücadelesinde Dortmund taraftarları, 22 Euro’luk bilet fiyatlarını sahaya tenis topu atarak protesto etti.

Almanya Kupası karşılaşmasında ilginç bir protesto yaşandı. Stuttgart ile Borussia Dortmund arasında oynanan Almanya Kupası mücadelesinde Dortmund taraftarları 22 Euro olan bilet fiyatlarını protesto etti. Dortmund taraftarları karşılaşmanın 25. dakikasında tribünden sahaya tenis topları attı. Bu olay sonunda maç bir süre durmak zorunda kaldı. Futbolcular da sahaya atılan tenis toplarını toplamak için saha görevlilerine yardım etti.

Bu protestoya benzer bir olayda geçtiğimiz hafta sonu Liverpool - Sunderland maçında yaşanmıştı. Liverpool taraftarları 77 Sterlin’lik bilet fiyatlarını protesto etmek için karşılaşmanın 77. dakikasında Anfield’ı terk etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler