Bourceanu'ya büyük şok!

 Steaua'da ligin ikinci yarısında oynanan 7 resmi karşılaşmada sadece 2 galibiyet çıkarılmış olması ve sergilenen kötü futbol sonrası baskı altında olan teknik direktör Constantin Galca, radikal kararlar alma gereği duydu.Pandurii deplasmanında alınan 3-1

Bourceanu'ya büyük şok!

 Steaua'da ligin ikinci yarısında oynanan 7 resmi karşılaşmada sadece 2 galibiyet çıkarılmış olması ve sergilenen kötü futbol sonrası baskı altında olan teknik direktör Constantin Galca, radikal kararlar alma gereği duydu.

Pandurii deplasmanında alınan 3-1'lik mağlubiyet sonrası soyunma odasında teknik direktör Galca ile şiddetli biçimde tartıştığı iddia edilen Bourceanu'nun idmanlardaki isteksiz tavrı sonrasında bu akşam oynanacak Ceahlaul mücadelesi öncesi süresiz kadro dışı bırakıldı. Bu kararda yaklaşık 2 hafta önce evinde düzenlediği partinin de etkisinin olduğunun altı çizildi. Kulüp içerisinden bir yetkili de sezon sonunda kiralık sözleşmesi dolacak Bourceanu ile yeni bir müzakarede bulunmayacaklarını söyledi.

Bu arada çıkan bu kararda Bourceanu'nın kulübün eski teknik direktörü olan Reghecampf ile arasının iyi olması ve bu ismin Galca'nın koltuğu sallantıdayken sürekli olarak takımla adı geçmesinin etkisinin büyük olduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor