Bourceanu'dan büyük jest!

Trabzonspor'da Bourceanu, yabancı kontenjanını boşaltmak için Gustavo Colman ve Sol Bamba’nın sözleşmeleri feshetmek için görüşmelerini sürdüren Trabzonspor yönetimine, jest yaptı.Geçtiğimiz sezonun devre arasında Steau Bükreş takımından transfer edilen B

Bourceanu'dan büyük jest!

Trabzonspor'da Bourceanu, yabancı kontenjanını boşaltmak için Gustavo Colman ve Sol Bamba’nın sözleşmeleri feshetmek için görüşmelerini sürdüren Trabzonspor yönetimine, jest yaptı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Steau Bükreş takımından transfer edilen Bourceanu, ligin bitiminden sonra katıldığı Romanya milli takımının kampında sakatlandı. Bourceanu, bordo mavili yöneticilere, "Sakatım. Altı ay sonra tam hazır olunca tekrar hizmet vereyim. Kontenjanda yer açmak için beni 6 aylığına bir yere kiralayabilir veya sözleşmemi askıya alabilirsiniz" dedi.

Futbolcunun bu tavrı karşısında hem çok şaşıran, hem de duygulanan bordo mavili yöneticiler, Rumen oyuncuya teşekkür ettikten sonra kiralama veya sözleşmesini dondurmak için girişimlere başladılar. Trabzonspor’da şu anda 9 yabancı oyuncu bulunduğu için prensipte anlaşma sağlanan Kolo Toure ile sözleşme imzalanamadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor