Bourceanu Trabzonspor için yola çıktı

Trabzonspor'un transfer haberleri ulusal medyanın yanı sıra  yabancı medyaya da  damga vurdu.Trabzonspor'un uzun süredir gündeminde olan ve büyük oranda anlaşma sağladığı Rumen oyuncu Trabzon'a gelmek için hazırlık yaparken  Rumen basını da konu ile ilgil

Bourceanu Trabzonspor için yola çıktı

Trabzonspor'un transfer haberleri ulusal medyanın yanı sıra  yabancı medyaya da  damga vurdu.

Trabzonspor'un uzun süredir gündeminde olan ve büyük oranda anlaşma sağladığı Rumen oyuncu Trabzon'a gelmek için hazırlık yaparken  Rumen basını da konu ile ilgili haberler vermeye başladı

Samaras'ın Trabzonspor'a geleceğini duyuran İskoç basınının ardından son gelişme olarak ta Rumen basını Bourceanu'nun takımının kampından ayrılarak Trabzon'a geleceğini yazdı.

Romen oyuncu ile Trabzonspor ciddi anlamda ilgileniyor. Kendisini Trabzon'a davet etti. Kesin olarak anlaşma sağlanamayan Romen futbolcu Bourcenau ile transfer görüşmelerinin önemli kısmı Trabzon'da gerçekleşecek. Anlaşma sağlandığı takdirde Romen oyuncu Bourceanu Trabzonspor'da kalacak.

 

İŞTE O HABER:

Ara transfer döneminin tamamlanmasına 1 hafta kala özellikle golcü oyuncu konusunda arayışlarını sürdüren Trabzonspor'dan sürpriz bir transfer hamlesi geldi.

Rumen medyası, bordo mavililerin Steaua Bükreş ile milli orta saha Alexander Bourceanu'nun transferi için anlaşmaya vardığını ve 28 yaşındaki defansif orta saha oyuncusunun bu akşam Trabzon'a geleceğini iddia etti.

SON KARAR BOURCEANU'NUN

Trabzonspor'un Steaua ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan oyuncu için Rumen kulübüne 1-1,5 milyon euro aralığında bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Steaua Bükreş Genek Menajeri Mihai Stoica Trabzonspor'un yaptığı teklifin reddedilemeyecek düzeyde olduğunu ve kulüpler arasında kesin anlaşma sağlandığını, son kararınsa Bourceanu'ya ait olduğunu açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor