Bourceanu hızlı başladı!

Ara transfer döneminde Steaua Bükreş'ten transfer edilen Alexandru Bourceanu için yapılan değerlendirmelerde agresif bir futbolcu olduğu ve çok kart gördüğü belirtiliyordu.Rumen oyuncu, bu yorumların doğruluğunu kısa sürede tescilledi. Bordo-Mavili formay

Bourceanu hızlı başladı!

Ara transfer döneminde Steaua Bükreş'ten transfer edilen Alexandru Bourceanu için yapılan değerlendirmelerde agresif bir futbolcu olduğu ve çok kart gördüğü belirtiliyordu.

Rumen oyuncu, bu yorumların doğruluğunu kısa sürede tescilledi. Bordo-Mavili formayla ligde dün üçüncü kez sahaya çıkan Bourceanu, ikinci sarı kartını gördü. Hleb’e sert bir müdahalede bulununca hakem Hüseyin Göçek kartına başvurdu. Dün sahanın en çok koşan isimlerinden biri olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, savunmasına sık sık yardım etti. Ancak hücumda fazla varlık gösteremedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler