Bosingwalı Portekiz galip

Trabzonsporlu oyuncu Bosingwa'nın uzun zaman sonra formasını giydiği Portekiz milli takımı Ermenistan ile karşı karşıya geldi.EURO 2016 Elemeleri için Ermenistan ile karşılaşan Portekiz, Ronaldo'nun golüyle 1-0 galip gelmeyi başardı. Portekiz bu galibiyet

Bosingwalı Portekiz galip

Trabzonsporlu oyuncu Bosingwa'nın uzun zaman sonra formasını giydiği Portekiz milli takımı Ermenistan ile karşı karşıya geldi.

EURO 2016 Elemeleri için Ermenistan ile karşılaşan Portekiz, Ronaldo'nun golüyle 1-0 galip gelmeyi başardı. Portekiz bu galibiyetiyle birlikte I Grubu'nda ikinci sıraya yükselmeyi başardı.

RONALDO REKOR KIRDI

Portekiz Milli Takımı'nın forveti Cristiano Ronaldo, Ermenistan karşılaşmasında attığı golle yeni bir rekoru daha kırmayı başardı.

Avrupa Şampiyonaları'nda 23 gole ulaşan Ronaldo, 22 gollü John Dahl Tomasson ve Hakan Şükür'ü geçerek turnuva tarihinin en çok gol atan oyuncusu oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor