Borussia Dortmund Ingolstadt

Borussia Dortmund Ingolstadt maçı saat kaçta hamgi kanalda ve maç öncesi son durum ne? İşte ayrıntılar... Almanya Bundesliga 19. hafta karşılaşmasında Borussia Dortmund Ingolstadt ile karşı karşıya geliyor. Signal Iduna Park'ta oynanacak olan karşılaşmayı

Borussia Dortmund Ingolstadt

Borussia Dortmund Ingolstadt maçı saat kaçta hamgi kanalda ve maç öncesi son durum ne? İşte ayrıntılar...

Almanya Bundesliga 19. hafta karşılaşmasında Borussia Dortmund Ingolstadt ile karşı karşıya geliyor. Signal Iduna Park'ta oynanacak olan karşılaşmayı Guido Winkmann yönetecek. Saat 16.30'da başlayacak karşılaşma Eurosport 2'den ve bu sayfadan canlı olarak ekranlara gelecek.

Ayrıca beIN Sports (FR) Max 7, Canal  Fútbol / HD, EuroSport 2 (nordic), EuroSport 2 (north east) / HD, EuroSport Norge HD, MATCH! Futbol 3 / HD, OTE Sport 3 HD, RTB (burkina faso), Sky Bundesliga 2 / HD, Sport 2 (ukraine), Sport TV2 (portugal) / HD, SuperSport 1 HD (alb), TVM 2 (mozambique) kanalları da maçı canlı olarak ekranlara taşıyacak.

borussia-dortmund-ingolstadt-maci-canli-izle----watch-the-live-broadcast.jpg

Maç öncesi Borussia Dortmund 18 hafta sonunda 41  puan toplayarak 2. sırada yer alırken Ingolstadt 23 puan topladı ve kendine 10. sırada yer aldı.

Borussia Dortmund ve Ingolstadt bugüne kadar 23.08.2015 tarihinde Ingolstadt'da 1 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakayı Dortmund 4-0 kazandı. Borussia Dortmund son karşılaşmasındav U. Berlin'e konuk olldu ve karşılaşmayı 3-1 kazandı. Ingolstadt ise evinde Mainz 05 ile karşı karşıya geldi ve müsabakayı 1-0 kazandı.

Dortmund, Bundesliga tarihinde 18 haftanın ardından ligin ikinci sırasında yer alan takımlar arasında en iyi performansı gösteren takım konumunda (41 puan, 26 averaj).

Ingolstadt'ın bu sezon Bundesliga'da elde ettiği altı galibiyetin dördü 1-0'lık skorlar ile bitti.

Ingolstadt bu sezon 12 gol atmasına rağmen 23 puan toplamayı başardı.

Evinde son 12 maçtır yenilmeyen Borussia Dortmund (11G 1B), en son Nisan 2015'te evinde Bayern Münih'e mağlup olmuştu.

Ingolstad ligdeki son altı deplasman maçında galip gelemedi (3B 3M) ve bu maçların üçünde rakiplerine gol atamadı.

Dortmund bu sezon Bundesliga'nın en iyi hücum takımı konumunda (50 gol). Dortmund'un attığı 50 golün hiçbiri ceza sahası dışından gelmezken; takım geçtiğimiz sezonun tamamında attığından üç gol fazlasını şimdiden atmayı başardı.

Bu sezon Bundesliga'da Ingolstadt'tan (18) daha az gol yiyen sadece bir takım var: Bayern Münih (9).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler