Borussia Dortmund Bayern Münih berabere

Almanya Bundesliga'nın 25. haftasında ligin zirvesindeki iki takım, Borussia Dortmund ve Bayern Münih, şampiyonluk yolunda kritik maçta karşı karşıya geldi. Signal Iduna Park'ta, tarihi bir atmosferde oynanan mücadelede gol çıkmadı. İlk yarıda iki takımın

Borussia Dortmund Bayern Münih berabere

Almanya Bundesliga'nın 25. haftasında ligin zirvesindeki iki takım, Borussia Dortmund ve Bayern Münih, şampiyonluk yolunda kritik maçta karşı karşıya geldi. Signal Iduna Park'ta, tarihi bir atmosferde oynanan mücadelede gol çıkmadı.

İlk yarıda iki takımın da karşılıklı pozisyonları harcadığı maçtın ikinci yarısında Bayern Münih kontrolü eline geçirdi. Dortmund'da yıldızların etkisiz görüntüleriyle birlikte, Guardiola'nın öğrencileri önemli tehlikelerden gol bulmayı başaramadı. Dortmund, %41 topla oynama yüzdesiyle tamamladığı maçta 9 kez kaleyi yokladı ve 3 kez isabet buldu. Bayern Münih ise %59 ile üstün olduğu karşılaşmada, 15 şut çekti ve 4 şutta kaleci Bürki'yi geçemedi.

Dortmund'da İlkay Gündoğan ilk 11'de başladığı maçta uzatma dakikalarında Nuri Şahin'e yerini bıraktı.

Beraberliğin ardından Bayern Münih 63, Dortmund ise 58 puana yükseldi ve 5 puanlık fark değişmedi. Bundesliga'nın 26. haftasında Bayern Münih evinde Werder Bremen ile karşılaşacakken, Dortmund ise evinde Mainz'ı konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor