Borsa Trabzonspor'a süre verdi!

Borsa Istanbul, Trabzonspor ve Galatasaray'a, finansal yapılarını düzeltmek için alacakları önlemleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklamaları için 31 Aralık'a kadar süre verdi.Borsa İstanbul'un KAP'ta yaptığı açıklamada, yıl sonuna kadar açıkla

Borsa Trabzonspor'a süre verdi!

Borsa Istanbul, Trabzonspor ve Galatasaray'a, finansal yapılarını düzeltmek için alacakları önlemleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklamaları için 31 Aralık'a kadar süre verdi.

Borsa İstanbul'un KAP'ta yaptığı açıklamada, yıl sonuna kadar açıklanacak tedbirlerle ilgili gelişmelerin takibine ve 31 Mayıs 2016 tarihli finansal tablolarına yansıyacak şekilde herhangi bir düzelme olmadığı takdirde BIST tarafından alınacak aksiyonların, şirket paylarının pazar değişikliği de dahil olmak üzere belirlenmesi için konunun yeniden değerlendirilmesine karar verdi.

Borsa İstanbul, her iki futbol kulübü için kararların Borsa İstanbul Yönetim Kurulu'nun 4 Eylül tarihli toplantısında alındığını duyurdu.

 

İŞTE O BİLRİRİM!

adsiz-011.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler