Bordo mavilileri neden kandırdınız?

Trabzonspor Başkan adaylarından Metin Atasoy, gündemden kaybolan üzerinde durulmayan ama Trabzonspor için büyük önem taşıyan o ayrıntıyı tekrar gündeme getirdi. Trabzonspor yönetiminin SPK’ya verdiği raporda kulübün borcunun 368 milyon lira olduğunu belir

Bordo mavilileri neden kandırdınız?

Trabzonspor Başkan adaylarından Metin Atasoy, gündemden kaybolan üzerinde durulmayan ama Trabzonspor için büyük önem taşıyan o ayrıntıyı tekrar gündeme getirdi.

 
Trabzonspor yönetiminin SPK’ya verdiği raporda kulübün borcunun 368 milyon lira olduğunu belirten Atasoy, Trabzonspor yönetimine böyle seslendi; “Hani borç 276 milyon liraydı? Neden insanları kandırdınız?”
 
Atasoy şunları kaydetti;
 

BATTIK

Bugüne kadar, kulübümüz zarar görmesin diye,hep dikkatli davrandık.Battık kelimesini kullanmaktan özellikle kaçındık ben ve arkadaşlarım.

Ama artık bıçak kemiğe dayandı. Bir iktisatçi olarak bunu başka türlü yorumlarsam, beni yetiştiren, bana kurumların ekonomik yapılarının analizini öğreten hocalarıma saygısızlık olur.

Yönetimin SPK ya gönderdiği raporda herşey apaçık ortada. Trabzonspor yönetimi, mali kongrede ahlaka ve hukuka aykırı şekilde akladığını sandığı yalan dolu tablonun doğrusunu SPK bildirmek zorunda idi ve bildirdi.. Borç 368 milyon lira. Hani borç 276 milyon liraydı? Neden insanları kandırdınız?

Malı kongrede gerçeğe aykırı olarak,276 milyon olarak deklere edile borçun aslında 368 milyon olduğunu şimdi öğreniyoruz.

Klübümüzün yıllık geliri 80 milyon. Yıllık gideri 130 milyon borç 368 milyon ve bütün gelirler temlikli.

Birbirini kandırmayalım, bu durum söylemeye hala dilim varmadığı o (i) harfiyle başlayan kelimenin tam karşılığıdır. Acı gercekle yüzleşiyoruz ve maalesef kulübümüz batırılmıştır.

Hepimize geçmiş olsun

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor