Bordo Mavililerden şike mesajı; Ahımız var ahımız

Haber61/Haber Servisi - Türk Milli Takımı son maçında aldığı hezimet sonucu yurda dönüş yaptığında Trabzonspor taraftarının tepkisiyle karşılaşmıştı.Milli takım teknik direktörü Fatih Terim’e bağırarak, “Ahımız var ahımız hocam! Şikede hakkımız çalındı. B

Bordo Mavililerden şike mesajı; Ahımız var ahımız

Haber61/Haber Servisi - Türk Milli Takımı son maçında aldığı hezimet sonucu yurda dönüş yaptığında Trabzonspor taraftarının tepkisiyle karşılaşmıştı.

Milli takım teknik direktörü Fatih Terim’e bağırarak, “Ahımız var ahımız hocam! Şikede hakkımız çalındı. Biz bu milli takımı nasıl tutalım” sözleri bordo mavililerce artık ‘şikeye’ karşı slogana dönüştü. Hayri Gür Spor Salonu’na da bu yansıdı.

Fenerbahçe karşısında oynayan Trabzonspor MP Basketbol takımını desteklemek için Hayri Gür’e gelen taraftarların giydikleri tişörtlerinde, “Ahımız var ahımız” yazması dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca maçı yayınlayan yayıncı kuruluşun o taraftarları göstermemek için uğraş vermesi de eleştirilere neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor