Bordo mavililerden anlamlı istek!

Haber61/Spor servisi - Süper Lig’de 14 eylül Pazar günü Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Trabzonspor’da yavaş yavaş derbi havası esmeye başladı.Kentte de bu hava hissedilmeye başlandı. Taraftarların özellikle son birkaç gündür Passolig kartı ve kombine kar

Bordo mavililerden anlamlı istek!

Haber61/Spor servisi - Süper Lig’de 14 eylül Pazar günü Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Trabzonspor’da yavaş yavaş derbi havası esmeye başladı.

Kentte de bu hava hissedilmeye başlandı. Taraftarların özellikle son birkaç gündür Passolig kartı ve kombine kartların yoğun ilgi göstermeye başladığı bildirildi.

Passolig satışlarının 20 bini geçtiği, kombine satışlarının ise 2 bin 500’e yükseldiği ifade ediliyor. Ayrıca Fenerbahçe maçı için Trabzonsporluların özel bir de isteği var.

Trabzonspor taraftar gruplarından BMN, “Avni Aker'de oynayacağımız şikebahçe maçına formalarımızda "2010-11 Şampiyonu Trabzonspor" yazılarıyla çıkmanızı istiyoruz!” mesajı yayınlarken Galatasaray maçı öncesi Avni Aker’de futbolcuların sahaya, “2010-2011 futbol sezonu şampiyonu Trabzonspor" yazılı pankartın tekrar kullanılması ve Fenerbahçe maçında da bunla sahaya çıkılmasını istediler.

Yönetim bu tekliflere kara kara düşünürken, aldığımız duyumlara göre asla böyle bir şey olmayacağı, yönetimin de bu tepkiye soğuk baktığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor