Bordo-Mavililer kenetlendi

Süper Lig'de Karadeniz fırtınası her geçen hafta şiddetini arttırmaya devam ediyor… Süper transferleri ile şampiyonluk için yola çıkan Bordo-Mavililer, geride kalan 10 haftada ligin zirvesinde ağırlığını hissettirirken, Hacette galibiyetiyle rakiplerine d

Bordo-Mavililer kenetlendi
Süper Lig'de Karadeniz fırtınası her geçen hafta şiddetini arttırmaya devam ediyor… Süper transferleri ile şampiyonluk için yola çıkan Bordo-Mavililer, geride kalan 10 haftada ligin zirvesinde ağırlığını hissettirirken, Hacette galibiyetiyle rakiplerine de adeta meydan okudu.

Beşiktaş'ın istikrarı yakalayamadığı, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kendini aradığı ligde en büyük artısı birlik ve beraberlik olan Bordo-Mavililer, arkasına aldığı taraftar gücü ile şampiyonluk hasretine son vermek için tek yürek oldu.

HAVAYA GİRDİLER
Trabzonspor'un ilk 10 hafta sonunda zirveye demir atması şampiyonluk inancını bir kat daha arttırırken, Başkan Sadri Şener'in rakiplerine taş atarak, “Bu yol 'mutlu son' ile biter” açıklaması içerdeki kararlılığında bir göstergesi gibiydi.

Şener, Hacettepe maçında iyi oynamadıklarını ancak böyle oynarken, kazanmanın büyük hedeflere ulaşma yolunda önemli olduğunu ifade ederek, “Birkaç maçı böyle kazandık. Bu demekki takım kötü bile oynasa kazanmayı biliyor” dedi.

BIRAKIN ONLARI
Şener, F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'ın şuanda arkalarında olduğunu, bunun için rakiplerini düşünmediklerini belirterek, “Bırakalım onlar süper bir çıkış yapan Trabzonspor'u düşünsün. Rakiplerimizi arkamıza taktık gidiyoruz. Sezon sonuna kadar onların arkamızda olması ve bizim de zirvede olmamız için her şeyimizi ortaya koyacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler