Bordo Mavililer Galibiyet Peşinde

Trabzonspor, Başkent'e 3 puan parolasıyla gitti. Bordo-Mavili takım, bu akşam Oftaş ile oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılıp, 3 puanını almanın hesaplarını yapıyor. Geçen maçta 18 kişilik kadroda yer bulamayan Ferhat, Adnan ve Ergin, bu kez kafileye dahi

Bordo Mavililer Galibiyet Peşinde

Trabzonspor, Başkent'e 3 puan parolasıyla gitti. Bordo-Mavili takım, bu akşam Oftaş ile oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılıp, 3 puanını almanın hesaplarını yapıyor. Geçen maçta 18 kişilik kadroda yer bulamayan Ferhat, Adnan ve Ergin, bu kez kafileye dahil edildi.

'Sivas'ı unutmalıyız'
Sivasspor maçında yaşananları unuttuklarını ifade eden teknik direktör Ziya Doğan, “O maçla ilgili karar federasyonda. Biz işimize bakmalıyız. Gençlerbirliği Oftaş, geçen hafta Gençlerbirliği'ni mağlup ederek, gücünü kanıtladı. Dikkatli olmamız gerekiyor. Sivasspor maçını hafızalarımızdan kazımamız gerekiyor. Bunu göze alarak Başkent'ten galibiyetle dönmek amacındayız” dedi.

G.B.Oftaş
Recep
Orhan
Giray
İlhan
Murat K.
Kadir
Serkan
Tozo
Olgay
Kemal Y.
Savaş

Trabzonspor
Tolga
Jabi
Erdinç
Tayfun
Celaleddin
Gökdeniz
Serkan
Hüseyin
Yattara
Ersen
Umut

Stat: 19 Mayıs
Yayın: Lig TV
Saat: 21.45
Hakem: Fırat Aydınus

Kaptan'dan mesaj
Bordo-Mavili takımın kaptanı Hüseyin Cimşir, “Ankara'ya kazanmak için gidiyoruz. Herhangi bir sıkıntımız yok. Herkes maça konsantre oldu. 3 puanı alıp, Trabzon'a moralli döneceğiz” dedi.

Ersen'den gol sözü
Olaylı Sivas maçında Karadeniz ekibinin tek golüne imzasını atan Ersen Martin, bu akşam oynanacak Gençlerbirliği Oftaş maçında da fileleri havalandırıp, takımın galibiyetinde pay sahibi olacağını iddia etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor