Bordo Mavi isyan Ankara'da

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen 8. Her yönüyle Trabzon Etkinlikleri bugün Trabzonsporlu taraftarların hak arayışına tanıklık etti.            Üni TS Ankara ve Tayfa gruplarının organize ettiği protesto saat 15.00 itibari ile gerçekleştirildi.

Bordo Mavi isyan Ankara'da

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen 8. Her yönüyle Trabzon Etkinlikleri bugün Trabzonsporlu taraftarların hak arayışına tanıklık etti.
            
Üni TS Ankara ve Tayfa gruplarının organize ettiği protesto saat 15.00 itibari ile gerçekleştirildi. Taraftarlar ellerinde "Şike yapmak suçtur" ve "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" pankartları ile tepkilerini gösterdiler.

Protesto sırasında kısa bir konuşma yapan taraftarlar "bizim bir kaç tane daha büyük planımız var. 10-15 gün arayla bunları yapacağız. Fenerbahçe'den hakkımız olan tazminatlarıda alacağız. UEFA Fenerbahçe'yi düşürmek istiyor. TFF düşürmemek için bastırıyor. TFF bize ceza vermeyin Fenerbahçe'ye ceza verin diyor. UEFA'da eğer Fenerbahçe'yi düşürmezseniz 5-10 yıl ceza alırsınız diyor. TFF, Fenerbahçe'yi kurtarmak için Türk futbolunu ataşe atıyor" dediler.

Ayrıca Trabzonspor Avukatlarından Atilla Dilaver'de protestoya katılınlar arasında yer aldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor