Bordo Mavi 61'in sultanları set vermeden galip!

Bordo Mavi 61 Spor Kulübü Kadın Voleybol takımı, Çarşamba Gençlik Spor’u 3-0 mağlup etti.

Bordo Mavi 61'in sultanları set vermeden galip!

TVF Kadınlar 2. Ligi 14 grupta mücadele eden Bordo Mavi 61 Spor Kulübü Kadın Voleybol takımı evinde Çarşamba Gençlik Spor’u 3-0 yenerek liderliğini namağlup olarak sürdürdü.

Yomra Cimnastik Salonunda oynanan karşılaşmada Bordo Mavili Sultanlar maça hızlı başladı. İlk seti 25-13, İkinci seti 25-17 ve üçüncü seti ise 25-8 yenerek ligdeki liderliğini sürdürdü.

sultanlar-set-vermeden-galip-2.webp

Bordo Mavili Sultanların Başantrenörü Abdurrahman Ertuğral galibiyeti taraftarlarına armağan ederek, “Hedefimizindeki bir engeli daha aştık. Oyuncularıma, teknik heyete ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Haftaya deplasmanda önemli bir maçımız var. Bu maça iyi hazırlanarak kazanıp, ilk hedefimiz olan Play-Off’ları garantilemek istiyoruz. Bu maçta da bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Maçı izleyenler arasında Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, CHP Yomra İlçe Başkanı Erol Pekşen, AK Parti Yomra Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri, SYDV Müdürü Aslıhan Başak, siyasi parti temsilcileri ve voleybolseverler vardı.

sultanlar-set-vermeden-galip-3.jpg

sultanlar-set-vermeden-galip-4.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler