Borcu olan transfer yapamayacak!

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor TotoSüper Lig'de gelecek sezon uygulanacak yeniyabancı kuralını açıklarken, adeta devrim gibi kararlar alındı.Yabancı oyuncu transferi için mali kıstasYerli oyuncular için kulüplere teşvik sistemi getirdiklerinin al

Borcu olan transfer yapamayacak!
 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor TotoSüper Lig'de gelecek sezon uygulanacak yeniyabancı kuralını açıklarken, adeta devrim gibi kararlar alındı.

Yabancı oyuncu transferi için mali kıstas

Yerli oyuncular için kulüplere teşvik sistemi getirdiklerinin altını çizen Demirören, teşvik sistemine uyacak kulübün, sezon sonunda 10 milyon liraya kadar prim alabileceğini aktarırken,"Kulüplerin yabancı transferi yapabilmeleri için vergi, sigorta, oyuncu borcu olmayacak. UEFA'ya veya FIFA'ya kesinleşmiş borçları olmayacak. Aksi halde yabancı transferi yapamayacaklar" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler