Borçkaspor’a büyükşehir morali

Trabzon’da kamp yapan Borçkaspor’dan Büyükşehir Belediyesine ziyaret.

Borçkaspor’a büyükşehir morali

Birinci Amatör Kümede mücadele veren Artvin Borçkaspor ligin ikinci yarısına fırtına gibi başladı.


Kemalpaşa’yı deplasmanda 8-0 yenen Borçkaspor futbolcuları ve teknik yönetimde hedef gruplarda şampiyon olmak. Bir hafta boyunca Trabzon’da kamp yapan Borçkasporlu futbolcular Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya’yı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Trabzon’un her alanda komşu illerin yanında olduğunu belirte Mustafa Akkaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Borçkaspor’a şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz” dedi.

Borçkaspor teknik yönetim ve futbolcuları Trabzonspor’u da antremanda  ziyaret ederek futbolcularla birlikte toplu fotoğraf çekilmişlerdi. Trabzon ile Artvin arasında sporun her alanında dostluk köprüsü kuran ve bu anlamda çeşitli etkinlikler düzenleyen Trabzon Artvinliler Derneği’de kamp boyunca her konuda destek vererek Borçkaspor’un yanında yer aldı.

Borçkaspor’a büyükşehir morali

Borçkaspor’a büyükşehir morali

Borçkaspor’a büyükşehir morali

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor