Bony, 4. Lig takımıyla idmanda

Wilfried Bony, İngiltere 4. Lig ekiplerinden Newport ile antrenmanlara çıkıyor.

Bony, 4. Lig takımıyla idmanda

Bir dönem Manchester City'nin 32.3 milyon Euro bonservis bedeli ödediği Wilfried Bony, kulüpsüz kaldı. Bir kulüple sözleşmesi bulunmayan 30 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu, İngiltere 4. Lig ekiplerinden Newport ile antrenmanlara çıkıyor.

Serbest statüde bulunan Fildişili golcü Wilfried Bony'nin düşüşü devam ediyor. Henüz kendisine kulüp bulamayan 30 yaşındaki forvet, İngiltere 4. Lig ekiplerinden Newport County ile antrenmanlara çıkmaya başladı. Yıldız oyuncunun kendisini hazır tutmak adına bu kararı aldığı öğrenildi.

Kariyerinde Sparta Prag, Vitesse gibi takımların formasını giydikten sonra Swansea City'de gösterdiği performansla adını dünya sahnesini duyuran, Wilfried Bony, 2014-15 Ocak ayı transfer döneminde Manchester City'ye 32.3 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor