Bonservis bedeli ne kadarsa...!

Trabzonspor'un Polonyalı futbolcusu Adrian Mierzejewski, yüksek bir bonservis bedeli ile transfer edildiğinin farkında olduğunu belirtti.Trabzonspor'un Polonyalı futbolcusu Adrian Mierzejewski, çok büyük bir kulüpte olduklarını belirterek, "Takımına çok b

Bonservis bedeli ne kadarsa...!

Trabzonspor'un Polonyalı futbolcusu Adrian Mierzejewski, yüksek bir bonservis bedeli ile transfer edildiğinin farkında olduğunu belirtti.

Trabzonspor'un Polonyalı futbolcusu Adrian Mierzejewski, çok büyük bir kulüpte olduklarını belirterek, "Takımına çok bağlı bir taraftar grubu önünde oynamak bana ayrı bir heyecan veriyor" dedi.

Trabzonspor'da büyük beklentilerle transfer edilen Adrian Mierzejewski, kendisine fazlasıyla güveniyor. Adrian, yüksek bir bonservis bedeli ile transfer edildiğinin farkında olduğunu belirterek, "Benim için ödenen bonservis bedeli ne kadar büyükse, ben de o beklentilere karşılık vermek için o kadar çok mücadele edeceğim.

Ödenen bonservis bedeli formanın garanti olduğu anlamına gelmiyor. Çok kaliteli bir kadro var ve herkes kendini kanıtlamak adına var gücüyle çalışıyor" diye konuştu.

"TAKIMINA ÇOK BAĞLI BİR TARAFTAR GRUBU VAR"
Adrian, Türkiye'ye gelmeden önce çok düşündüğünü de ifade ederek, "Trabzonspor'a imza atmadan önce iki gün uzun uzun düşündüm ve sonra kendi kendime, 'Türkiye'nin en önemli takımlarından birine gidiyorsun, daha neyi düşünüyorsun?' dedim ve kabul ettim.

Geldiğim günden itibaren burada gördüğüm ilgi çok doğru bir karar verdiğimi gösteriyor. Eşimle birlikte Trabzon'da çok mutluyuz. Takımına çok bağlı bir taraftar grubu önünde futbol oynamak bana ayrı bir heyecan veriyor" dedi.

"ŞENOL GÜNEŞ İLE ÇALIŞMAK ÇOK FARKLI BİR DUYGU"
Şenol Güneş'in çok farklı bir teknik direktör olduğunu da belirten Adrian, "Avrupa kupalarında yolumuza devam edeceğimize inanıyoruz. Lige ise çok iyi bir başlangıç yapacağız. Bunda en önemli etken tabi ki hocamız. Bence dünyanın sayılı antrenörleri arasında yer alıyor.

Onunla çalışmak, ondan bir şeyler öğrenmek çok farklı bir duygu. Trabzonspor'u bir basamak olarak görmüyorum. Tam aksine burada adımın hep anılmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler