Bombacı Hami Trabzon'da

Ümit Milli Futbol Takımı, 14 Kasım'da İsviçre'yle Trabzon'da ve 18 Kasım'da Estonya'yla Rize'de oynayacağı 2011 Avrupa Ümitler Şampiyonası Grup Eleme maçları hazırlıkları için Trabzon'da toplandı.Eski kaptan Ümit Milli takım sorumlusu Hami Mandıralı, meml

Bombacı Hami Trabzon'da

Ümit Milli Futbol Takımı, 14 Kasım'da İsviçre'yle Trabzon'da ve 18 Kasım'da Estonya'yla Rize'de oynayacağı 2011 Avrupa Ümitler Şampiyonası Grup Eleme maçları hazırlıkları için Trabzon'da toplandı.

Eski kaptan Ümit Milli takım sorumlusu Hami Mandıralı, memleketi  Trabzon'a futbolculardan erken gelerek eski dostlarıyla hasret giderdi.


Çalışmalarını Trabzon'da sürdürecek olan  Hami Mandıralı yönetimindeki Ümit Milliler, Trabzon'da ki ilk çalışmasını yarın saat 11:00 da Haluk Ulusoy Kamp Eğitim tesislerinde gerçekleştirecek. Mandıralı Cuma günü saat 14: 00'da Zorlu Grand otelde bir basın toplantısı düzenleyecek.

Trabzonspor'un efsane futbolcusu Teknik direktör Hami Mandıralı Trabzonlu futbolseverlerin milli maçta stadyumu doldurmalarını istedi.

Mandıralı Ümit Milli takımın maçlarını oynadığı kentlerde statların oldukça kalabalık olduğunu belirterek “ Trabzon bir futbol kenti. Ümit Milli takımımız da Trabzonlu futbolseverlerin  önünde en önemli sınavlarından birini verecek. Bu maçta tüm futbol severleri bize destek vermeye davet ediyorum.  Avni Aker stadı tıklım tıklım olmalı. Türkiye'ye örnek olmalıyız dedi

U17'LERE ÜZÜLDÜM

Ümit milli takımı teknik direktörü Hami Mandıralı Nijerya'da yapılan  Dünya şampiyonasında  Kolombiya'ya penaltı atışları sonunda şansız bir şekilde yenilen Abdullah Ercan'lı  U17 Milli takımına çok üzüldüğünü belirterek, ”Gerçekten verilen emeğe yazık oldu. Hem oyuncularımız hem de eski takım arkadaşım Abdullah Ercan'ının emeğine üzüldüm. Kimsenin beklemediği  bir başarı yaptılar. Dünya da 8 takım arasına kaldılar. Abdullah hoca o takıma çok emek verdi. U17'lerin başarısı Türk futbolunun çıkış trendi içerisinde olduğunun kanıtı. Şampiyonluğa ramak kalmıştı. Bunlar bizler ve oyuncular için birer tecrübe oluyor. Emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor