Bombacı Hami geliyor

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Hami Mandıralı, takımının başında ilk kez Hüseyin Avni Aker'de İsviçre karşısına çıkacak.U21 Milli Takımı da 2011 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarında 14 Kasım'da Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda İsviçre ile karşıl

Bombacı Hami geliyor

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Hami Mandıralı, takımının başında ilk kez Hüseyin Avni Aker'de İsviçre karşısına çıkacak.

U21 Milli Takımı da 2011 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarında 14 Kasım'da Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda İsviçre ile karşılaştıktan sonra 18 Kasım'da da Yeni Rize Şehir Stadı'nda bu kez Estonya ile grup karşılaşmasına çıkacak.

Ümit Milli Takımlar Teknik Direktörü Hami Mandıralı, haber61.net'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mandıralı, Hüseyin Avni Aker'de oynanacak olan İsviçre maçı ve yarın akşam oynanacak olan Trabzonspor Beşiktaş maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Hami Mandıralı'nın haber61.net'e yaptığı açıklama:

MİLLİ TAKIM BAŞINDA AVNİ AKER'E İLK KEZ ÇIKACAĞIM

Hüseyin Avni Aker'de Trabzonspor forması ile sahalara çıktığını anımsatarak, “Şimdi ise Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Hami Mandıralı olarak 14 Kasım'da oynanacak olan İsviçre maçında takımının başında Hüseyin Avni Aker'de  ilk kez sahaya çıkacağım” dedi.

ÇOK HEYECANLI VE ÇOK FARKLI BİR DURUM

Trabzonspor formasının ardından şimdi de Milli takımlar başında Avni Aker'de sahaya çıkmak nasıl bir duygu olacak sorusu üzerine Hami Mandıralı, “Ben de o anı o günü bekliyorum, bakalım nasıl bir duygu olacak. Çok heyecanlı ve farklı bir duygu olacaktır.  Önceden  sahadan oynuyorduk, şimdi ise yöneten tarafındasın. Farklı bir duygu. Hep futbolcularıma şunu söylüyorum, oynamak çok daha kolay, yönetmek ise çok zor” diye konuştu.

Trabzonspor'un eski futbolcuları olarak hami, Ogün ve Abdullah Milli takım çatısı altında Türkiye'yi iyi bir şekilde temsil ediyorsunuz, bu konuda neler söylemek istersiniz sorusu üzerine de Mandıralı şunları söyledi:

MİLLİ TAKIMDA OLMAK GURUR VERİCİ

“Hepimiz sevdiğimi işi yapıyoruz. Burada başarılı olup bunda sonra da başka hedefler peşinde koşmak zorundayız. Ölene kadar bir ömür boyu bu milli takımda olmayacağız. Tabiki Milli Takımda olmak bize gurur ve onur veriyor. Bunun yanında insanın başka hedefleri de olmalı.  Bu hedefte kulüp takımıdır. Buradaki misyonumuzu tamamladıktan sonra bir kulüp takımında da inşallah görev alıp başarılı olmak istiyoruz. Benim  amacım  Danimarka'daki 2011 Avrupa Şampiyonasına Ümit Milli Takım olarak katılmak istiyoruz. Bunu gerçekleştirdikten sonra inşallah başka hedefler peşinde de koşacağız”.

Trabzonspor'un yarın sahasında zorlu Beşiktaş maçı var, bu maç ile ilgili neler söylemek istesiniz?”

TRABZONSPOR-BEŞİKTAŞ DERBİSİ İÇİN NE DEDİ?

“Beşiktaş Şampiyonlar ligi yorgunu ve yenildikleri için de moralsizler. Trabzonspor ise geçen haftayı bay geçti maç yapmadan 3 puan aldı.. Hem dinlek, hem de moralli, güzel bir maç olacak. İnşallah seyir zevki çok güzel olur de hak edenin kazanacağı bir maç olur. İki takım içinde çok önemli bir maç, çünkü iki takımda zirveden kopmak istemiyor”

Trabzonspor'un şampiyonluk şansını nasıl görüyorsunuz?

Şuanda bunları konuşmak belki erken, şu takım şampiyon olacak diyemeyiz, çünkü 3 puanlı sistemde 3 puanlık sistemde puan farkları kapatılır. Beşiktaş geçen sezon 11 puan geriden geldi ve şampiyon oldu, iki tane  kupa aldı. Şuanda şampiyonluğu konuşmak çok erken”

TRABZON BENİ MAHÇUP ETMEYECEKTİR

Son olarak Trabzonspor taraftarına mesajınız nelerdir?

“Hüseyin Avni Aker'de oynayacak olduğumu o maçı heyecanla bekliyorum. Eskişehir'deki son maçta tribünler ful doluydu. Kendi şehrimde de buna yakın taraftar bekliyorum. Bu maçın kıymetini bilmek lazım ve sonuna  kadar destek vermek lazım. Kendi şehrim Trabzon beni bu konuda mahçup etmeyecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

Selahattin Aydınlı / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler