Bomba patladı! Yıldız oyuncu imzaladı...

 İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, deneyimli İngiliz oyuncu Frank Lampard'ı kiralık olarak kadrosuna kattı.Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, geçen sezon Chelsea'den ayrılmasının ardından Amerikan Ulusal Futbol Ligi (MLS) ta

Bomba patladı! Yıldız oyuncu imzaladı...

 İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, deneyimli İngiliz oyuncu Frank Lampard'ı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, geçen sezon Chelsea'den ayrılmasının ardından Amerikan Ulusal Futbol Ligi (MLS) takımlarından New York City ile iki yıllığına anlaşan İngiliz futbolcu Frank Lampard'ın, ABD'de sezonun başlayacağı döneme kadar Manchester City forması giyeceği belirtildi.

Anlaşmanın ardından konuşan Lampard, "Manchester City, antrenmanlarıma ve en üst düzeyde futboluma devam etmem için elime geçen harika bir fırsat. New York City'e döndüğümde formumun zirvesinde olacağım" ifadelerini kullandı.

Transferde Manchester City Teknik Direktörü Manuel Pellegrini'nin ABD'ye giderek New York City yetkilileriyle görüşmesinin etkili olduğu, deneyimli İngiliz oyuncunun Manchester City ile antrenmanlara bugün başladığı belirtildi. 

ABD'de sezon, 2015'in Mart ayında başlayacak. İngiliz oyuncu, yeni yılın ardından belli olacak New York City'nin sezon öncesi hazırlık kampına kadar City forması giymeye devam edecek.

Futbol kariyerinde Chelsea formasıyla 649 maçta 211 gol kaydeden Lampard, 3 kez de şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor